Vågar och etiketter

Driftsäkra vågar från Ishida

UA Service hjälper dig att hitta rätt våg till din verksamhet! Vi hjälper dig också att ta fram etiketter som fungerar till din våg. Vi tillhandahåller både prismärkningsmaskiner samt etiketter i olika storlekar, med eller utan förtryck.

Vi erbjuder bland annat Ishida ettikettvågar med hög driftsäkerhet. UNI-3 serien är den mest kostnadsefftektiva vågen på marknaden.

Kostnadseffektiva och driftsäkra vågar från Ishida

Ettiketskrivare som ger lönsamhet

Varje vecka slängs stora mängder chark och mejeriprodukter på grund av kort datum.

Vi kan erbjuda er Wraptech MPU-404, ett verktyg och hjälpmedel för att minska ditt svinn och förbättra din lönsamhet. En liten och smidig etikettskrivare där du med några enkla knapptryckningar och läsning av den befintliga streckkoden på produkten kan skriva ut en ny etikett med tex. nedsatt pris för kort datum. Släng inte produkter med kort datum, sälj dem istället!

UNI-3 serien

UNI-3 serien är den mest kostnadseffektiva etikettvågen på marknaden. 168 snabbvalstangenter för frekvent använda PLU, klarar 6000 PLU. Enkelt programmerings­verktyg där du kan ändra eller lägga till PLU via din PC. Klar display med distinkta effekter. Högkvalitativ och snabb etikettskrivare, 80 mm/sek. Tillförlitlig thermoprinter med senaste teknologin.

Vi hjälper dig att bygga din butik

Hos oss hittar du allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa dig med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.