Vågar och etiketter

Driftsäkra vågar från Ishida

UA Service hjälper er att hitta rätt våg till er verksamhet! Vi hjälper er också att ta fram etiketter som fungerar till er våg. Vi tillhandahåller både prismärkningsmaskiner samt etiketter i olika storlekar, med eller utan förtryck.

Vi erbjuder bland annat Ishida ettikettvågar med hög driftsäkerhet. UNI-3 serien är den mest kostnadsefftektiva vågen på marknaden.

Kostnadseffektiva och driftsäkra vågar från Ishida

Ettiketskrivare som ger lönsamhet

Varje vecka slängs stora mängder chark och mejeriprodukter på grund av kort datum.

Vi kan erbjuda er Wraptech MPU-404, ett verktyg och hjälpmedel för att minska ert svinn och förbättra er lönsamhet. En liten och smidig etikettskrivare där ni med några enkla knapptryckningar och läsning av den befintliga streckkoden på produkten kan skriva ut en ny etikett med tex. nedsatt pris för kort datum. Släng inte produkter med kort datum, sälj dem istället!

UNI-3 serien

UNI-3 serien är den mest kostnadseffektiva etikettvågen på marknaden. 168 snabbvalstangenter för frekvent använda PLU, klarar 6000 PLU. Enkelt programmerings­verktyg där ni kan ändra eller lägga till PLU via er PC. Klar display med distinkta effekter. Högkvalitativ och snabb etikettskrivare, 80 mm/sek. Tillförlitlig thermoprinter med senaste teknologin.

Vi hjälper er att bygga er butik

Hos oss hittar ni allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa er med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.