Betalterminaler

Smidiga kortbetalningar

Behöver du ta betalt med kort i din verksamhet? Toppen, då har vi lösningen för dig. En god nyhet för ditt företag är att du nu kan välja bland flera leverantörer av betalterminaler. Tidigare har det i princip bara funnits två aktörer på marknaden, som då också satt priserna.

UA Service hjälper dig hitta rätt terminal

Vi på UA Service vet vilka modeller som fungerar bäst för olika ändamål. Kontakta oss så berättar vi mer om våra produkter och ser hur vi kan sänka din kostnad på kortbetalningar.

Vi har betalterminaler för alla verksamheter

Våra betalterminaler

8006 STATIONÄR BETALTERMINAL

WestInt 8006 är ett kraftpaket i litet format. Den skarpa färgskärmen i kombination med de tydliga bakgrundsbelysta knapparna ger en användarupplevelse som tidigare inte varit möjlig. Formatet till trots uppfyller terminalen de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

CARBON C-10 STATIONÄR BETALTERMINAL

Westpay Carbon C-10 är den senaste kassakopplade betalterminalen från Westpay. Transaktioner sker via snabb nätverksanslutning. Den stora 4" färgskärmen i kombination med de tydliga bakgrundsbelysta knapparna ger en helt ny användarupplevelse. Terminalen uppfyller de senaste säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

CARBON C-100+ MOBIL BETALTERMINAL

Westpay Carbon C-100+ är framför allt framtagen för mobila betalningar. Terminalen klarar både kommunikation med WiFi och 4G. Tillsammans med en enastående batteritid ger detta en betalterminal man kan räkna med i alla lägen. Terminalen uppfyller de senaste PCI-säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

Vi hjälper dig att bygga din butik

Hos oss hittar du allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa dig med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.