Betalterminaler

Smidiga kortbetalningar

Behöver ni ta betalt med kort i er verksamhet? Toppen, då har vi lösningen för er. En god nyhet för ert företag är att ni nu kan välja bland flera leverantörer av betalterminaler. Tidigare har det i princip bara funnits två aktörer på marknaden, som då också satt priserna.

UA Service hjälper er att hitta rätt terminal

Vi på UA Service vet vilka modeller som fungerar bäst för olika ändamål. Kontakta oss så berättar vi mer om våra produkter och ser hur vi kan sänka er kostnad på kortbetalningar.

Vi har betalterminaler för alla verksamheter

Våra betalterminaler


TruePAY

TruePAY kortterminaler finns i tre varianter; en kassakopplad, en fristående och en trådlös Allt-i-ett-terminal. Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Fungerar bra till TruePOS kassasytem. Vilken passar bäst för er verksamhet?

CARBON C-10 STATIONÄR BETALTERMINAL

Westpay Carbon C-10 är den senaste kassakopplade betalterminalen från Westpay. Transaktioner sker via snabb nätverksanslutning. Den stora 4" färgskärmen i kombination med de tydliga bakgrundsbelysta knapparna ger en helt ny användarupplevelse. Terminalen uppfyller de senaste säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

CARBON C-100+ MOBIL BETALTERMINAL

Westpay Carbon C-100+ är framför allt framtagen för mobila betalningar. Terminalen klarar både kommunikation med WiFi och 4G. Tillsammans med en enastående batteritid ger detta en betalterminal man kan räkna med i alla lägen. Terminalen uppfyller de senaste PCI-säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

8006 STATIONÄR BETALTERMINAL (utgången produkt)

WestInt 8006 är ett kraftpaket i litet format. Den skarpa färgskärmen i kombination med de tydliga bakgrundsbelysta knapparna ger en användarupplevelse som tidigare inte varit möjlig. Formatet till trots uppfyller terminalen de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

Vi hjälper er att bygga er butik

Hos oss hittar ni allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa er med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.