Betalterminaler

Smidiga kortbetalningar

Behöver du ta betalt med kort i din verksamhet? Toppen, då har vi lösningen för dig! En god nyhet för ditt företag är att du nu kan välja bland flera leverantörer av betalterminaler. Tidigare har det i princip bara funnits två aktörer på marknaden, som då också satt priserna.

UA Service hjälper dig hitta rätt terminal

Vi på UA Service vet vilka modeller som fungerar bäst för olika ändamål. Kontakta oss så berättar vi mer om våra produkter och ser hur vi kan sänka din kostnad på kortbetalningar.

Vi har betalterminaler för alla verksamheter

Våra betalterminaler

8006 STATIONÄR BETALTERMINAL

WestInt 8006 är ett kraftpaket i litet format. Den skarpa färgskärmen i kombination med de tydliga bakgrundsbelysta knapparna ger en användarupplevelse som tidigare inte varit möjlig. Formatet till trots uppfyller terminalen de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

T103 STATIONÄR BETALTERMINAL

WestInt T103 är med sin inbyggda kvittoskrivare framtagen främst för fristående betaltillämpningar. Snabba transaktioner via nätverksanslutning. 2,7" pekskärm i färg underlättar hanteringen ytterligare och ger ett modernt intryck.Terminalen uppfyller de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

T103P MOBIL BETALTERMINAL

WestInt T103P är med låg vikt och smidigt format framtagen för mobila betalningar. Terminalen klarar både kommunikation med WiFi och 3G. Tillsammans med en enastående batteritid ger detta en betalterminal man kan räkna med i alla lägen. Uppfyller de högsta säkerhetskraven och är redo för morgondagens kontaktlösa betalningsmedel.

Vi hjälper dig att bygga din butik

Hos oss hittar du allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa dig med installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp Knapp: Kontakta oss för personlig service