Butiksbyggnationer

Lång erfarenhet av ombyggnationer och butiksinredning

UA Service utför montage av nya butiksinredningar samt större och mindre butiksombyggnationer. Vi bygger upp din butik och ser ditt företags möjligheter när vi besöker er.

UA Service har egna snickare, tekniker och montörer. Vi har många års erfarenhet av montage av nya butiksinredningar och mindre butiks¬ombyggnationer, vi agerar också gärna koordinator vid större ombyggnationer.

Vi på UA Service tycker om utmaningar och att lösa problem. Har du en vision för din butik, hjälper vi dig att göra den till verklighet. Vi hjälper dig att hitta de produkter du behöver för att driva ditt företag mot framtiden.

Vill du bygga om din butik restaurang verksamhet ?

Våra leverantörer av butiksinredning

UA Service samarbetar med marknadens största leverantörer av butiksinredning:

Installation och service av kassadiskar

Ergonomiska kassadiskar från ITAB

Ett väl fungerande kassadisksystem med snabb genomströmning av varor underlättar betalningsprocessen samt bidrar till god kundkontakt och en positiv upplevelse av butiken. Vi hjälper butikskedjor att utifrån butikens storlek, varuflöde och antal besökare välja rätt utrustning. UA Service erbjuder bland annat ITABs högklassiga kassadiskar och utför installation, service och underhåll av de flesta kassadiskar på marknaden. Har ni behov av ny kassadisk till din butik?

Service och underhåll av din kassadisk

Det är givet att kassaplatsen skall vara en ergonomiskt rätt utformad arbetsplats för kassapersonalen och dessutom vara en representativ plats för dina kunder. Självklart är det då viktigt att kassadisken är ren och fräsch så att kunden får ett bestående positivt intryck när hon/han lämnar butiken. Har ni behov av service eller reparation av er kassadisk, så kan vi hjälpa er att åtgärda problemet. UA Service erbjuder även flera produkter för att underhålla din kassaplats så att den håller sig ren och snygg.

Fler tjänster och produkter för din butik

Prosafe Säkerhetsskåp

UA Service arbetar med säkerhetsskåp från Profsafe. Vi kan erbjuda flera varianter av brandavskiljande skåp, datamedia­skåp, deponeringsskåp, dokumentskåp, stöldskyddsskåp och värdeskåp.

Entrésystem

Det första du möts av i en butik är entrésystemet. Här har UA Services långa erfarenhet från butiksinrednings­branschen, tillsammans med stort innovativt tekniskt nytänkande, resulterat i oslagbara entré- och köledarsystem som skapar optimalt kundflöde i er butik. UA Service tillhandahåller entrégrindar från bland annat ITAB och Expedit.

Varularm

UA Service tillhandahåller varularm till alla typer av verksamheter – perfekt för dig som vill larma dina varor.

Vagnar och varukorgar

Vi hjälper dig också att hitta rätt korgar och vagnar för din verksamhet.

Kösystem

Vi hjälper dig att välja rätt kösystem om du vill hjälpa dina kunder i rätt turordning med ett biljettsystem.

Vi hjälper dig att bygga din butik

Hos oss hittar du allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa dig med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.