Butiksbyggnationer

Lång erfarenhet av ombyggnationer och butiksinredning

UA Service utför montage av nya butiksinredningar samt större och mindre butiksombyggnationer. Vi bygger upp er butik och ser ert företags möjligheter när vi besöker er.

UA Service har egna snickare, tekniker och montörer. Vi har många års erfarenhet av montage av nya butiksinredningar och mindre butiks¬ombyggnationer, vi agerar också gärna koordinator vid större ombyggnationer.

Vi på UA Service tycker om utmaningar och att lösa problem. Har ni en vision för er butik, hjälper vi er att göra den till verklighet. Vi hjälper er att hitta de produkter som ni behöver för att driva ert företag mot framtiden.

Vill ni bygga om er butik restaurang verksamhet ?

Våra leverantörer av butiksinredning

UA Service samarbetar med marknadens största leverantörer av butiksinredning:

Installation och service av kassadiskar

Ergonomiska kassadiskar från ITAB

Ett väl fungerande kassadisksystem med snabb genomströmning av varor underlättar betalningsprocessen samt bidrar till god kundkontakt och en positiv upplevelse av butiken. Vi hjälper butikskedjor att utifrån butikens storlek, varuflöde och antal besökare välja rätt utrustning.

UA Service erbjuder bland annat ITABs högklassiga kassadiskar och utför installation, service och underhåll av de flesta kassadiskar på marknaden.

Har ni behov av ny kassadisk till er butik?

Service och underhåll av er kassadisk

Det är givet att kassaplatsen skall vara en ergonomiskt rätt utformad arbetsplats för kassapersonalen och dessutom vara en representativ plats för era kunder. Självklart är det då viktigt att kassadisken är ren och fräsch så att kunden får ett bestående positivt intryck när hen lämnar butiken.

Har ni behov av service eller reparation av er kassadisk, så kan vi hjälpa er att åtgärda problemet. UA Service erbjuder även flera produkter för att underhålla er kassaplats så att den håller sig ren och snygg.

Fler tjänster och produkter för din butik

Prosafe Säkerhetsskåp

UA Service arbetar med säkerhetsskåp från Profsafe. Vi kan erbjuda flera varianter av brandavskiljande skåp, datamedia­skåp, deponeringsskåp, dokumentskåp, stöldskyddsskåp och värdeskåp.

Entrésystem

Det första ni möts av i en butik är entrésystemet. Här har UA Services långa erfarenhet från butiksinrednings­branschen, tillsammans med stort innovativt tekniskt nytänkande, resulterat i oslagbara entré- och köledarsystem som skapar optimalt kundflöde i er butik. UA Service tillhandahåller entrégrindar från bland annat ITAB och Expedit.

Varularm

UA Service tillhandahåller varularm till alla typer av verksamheter – perfekt för er som vill larma sina varor.

Vagnar och varukorgar

Vi hjälper er också att hitta rätt korgar och vagnar för er verksamhet.

Kösystem

Vi hjälper er att välja rätt kösystem om ni vill hjälpa era kunder i rätt turordning med ett biljettsystem.

Vi hjälper er att bygga er butik

Hos oss hittar ni allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa er med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.