Referenser och kunder

Referenser från våra kunder

UA Service har byggt butiker och levererat kassaregister över nästan hela Sverige. Här kan du läsa om några av våra tidigare kunder och ombyggnationer.

ICA Maxi Umeå

UA Service har under 2015 hjälpt MAXI ICA Stormarknad i Umeå att bygga om butiken, i samarbete med bland annat Butikskonsult.

 I vår strävan att alltid utveckla vår stormarknad så har vi ständigt stora projekt på gång. Vi har upprepade gånger under de senaste fem åren använt oss av UA Service vid våra ombyggnader då vi funnit att de kan klara våra krav på en stor flexibilitet både kunskapsmässigt och att hantera de förändringar i byggplaneringen som alltid dyker upp under ett starkt pressat tidsschema.

Joakim Lindgren

MAXI ICA Stormarknad i Umeå

ICA Kvantum Umeå

UA Service har under 2015 hjälpt ICA Kvantum Kronoparken att bygga om butiken.

Vi har fått glädjen att arbeta med UA Service under vår om- och utbyggnation. Dom är flexibla och lätta att arbeta med, ser problematiken, kommer med lösningar och ser till att allt blir bra efter kundens önskemål. Kan varmt rekommendera dem!

Nina Högbom

MAXI ICA Stormarknad i Umeå

Fler butiker som vi hjälpt med kassor och ombyggnationer

Vi hjälper dig att bygga din butik

Hos oss hittar du allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa dig med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.