Kassaregister

Kassaregister för butiker och andra verksamheter

UA Service säljer och hyr ut kassaregister från Sam4s och Omega. Båda systemen fungerar mycket väl med dagens teknik av scanners och betalsätt.

Sam4s erbjuder flera modeller av kassaregister som passar mycket väl i det lilla som medelstora företaget. De kan hantera alla dagens betalsätt såsom Swish och kortbetalningar.

Omega är ett PC-baserat system där grunden är en Windowsdator med en pekskärm. Detta medför att det går alldeles utmärkt att koppla en A4-printer för utskrift av fakturor. Dessa går även att mejla direkt till kund.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt kassaregister som passar just er verksamhet.

Kassaregister för små och stora verksamheter

Korttidshyra av kassaregister

Behöver du hyra certifierat kassaregister under en begränsad tid, exempelvis för ett evenemang, en mässa eller marknad? Varför köpa ett kassaregister när du istället kan hyra ett under kortare tid? Vi anpassar kassan med dina företagsuppgifter och de varugrupper som du behöver. Anmälan och avanmälan till skatteverket ingår i priset. Vi tar hand om allt åt er och skickar kassan/kassorna med snabb leverans. Om ni önskar att vi även installerar kassan på plats så löser vi det, detta då mot en extra kostnad.

Våra kassaregister

Omega

Omega är ett kassasystem för dig som ställer höga krav på driftsäkerhet och funktionalitet. Ett slutet operativsystem används, vilket gör att du inte behöver oroa dig för datavirus eller andra skadliga program. Pekskärmen som visas på bild är IP-65 klassad vilket innebär att den är spillsäker för högsta driftsäkerhet.

SAM4S NR-510

Stor och tydlig display, stort och tydligt tangentbord med gott om knappar för produkter, stor kassalåda i metall. Det är mycket som är stort på detta kassaregister. Även användar­vänligheten är stor tack vare funktioner som backup till SD-kort, samt tydligheten i display och tangentbord.

SAM4S ER-230BEJ

Kontrollenhet tillval
Ett komplett paket med kassaregister SAM4S ER-230EJ inklusive kontrollenhet. En unik kassa genom att den har batteridrift som även driver kontrollenheten (den svarta lådan). Detta gör att kassan är helt mobil, ingen strömförsörjning krävs.

SAM4S ER-260BEJ

Kontrollenhet tillval
Ett komplett paket med kassaregister SAM4S ER-260BEJ inklusive kontrollenhet. Maximal prestanda i litet kompakt format, med full integration mot betalterminal. Välj mellan liten eller stor kassalåda.

SAM4S ER-265

Kontrollenhet tillval
Ett komplett paket med kassaregister SAM4S ER-265EJ inklusive kontrollenhet. Flatboard. Maximal prestanda i litet kompakt format, med full integration mot betalterminal. Välj mellan liten eller stor kassalåda.

SAM4S ER-280

Utgången Produkt
Kassan har utgått ur sortimentet och ersätts av nyare produkter. Sålda kassor servas och omprogrammeras fortfarande vid behov.

Vi hjälper dig att bygga din butik

Hos oss hittar du allt som behövs för en fungerande butik. Vi kan hjälpa dig med att installera kassaregister, betalterminaler, vågar, entrésystem och säkerhetsskåp.